Creant Internet des de 1997 Atrás Adelante Imprimir Disseny de Pàgines Web
     - Així treballem
     - Web d'Alguns clients
     - Clients representatius
 Serveis d'Internet
 Màrqueting a Internet
 Casos reals

Formulari de Contacte


Casos reals
 


Un incorrecte disseny del web.
Una constructora notava que tenia poques visites.
Difícil actualització del catàleg en la seva web.
Venda de productes a Internet
Inversió en innovació
Una empresa fora de BarcelonaUn incorrecte disseny del web


Una consultoria va notar que els visitants de la seva pàgina web es marxaven al cap de poc temps d'entrar.

Solució i actuació de einnova:
Vam crear una nova web directament enfocada a l'objectiu de la consultora amb una estructura i un disseny adequat.Benefici
: A través de la seva nova pàgina web l'empresa va donar una correcta imatge corporativa que va facilitar que els seus clients coneguessin tots els serveis que oferia. Això va representar per a l'empresa un increment en el volum de negoci.
Una constructora notava que tenia poques visites


Solució i actuació de einnova.
Al descobrir que estaven malament localitzats i posicionats en els cercadors [optimizamos] el web de manera que aparegués entre els primers resultats de la recerca. És important aparèixer en els cercadors i encara ésde la recerca. És important aparèixer en els cercadors i encara és més important aparèixer en els primers resultats de la recerca ja que els usuaris no solen passar de les primeres pàgines.

Benefici: a l'augmentar les visites a l'empresa va augmentar la seva cartera de clients.
Difícil actualització del catàleg en la seva web

Una empresa tèxtil com no col · locava les novetats en la seva pàgina web, aquesta es quedava obsoleta. Era complicat actualitzar el seu catàleg i a més depenia d'un informàtic car que disposava de poc temps.

Solució i actuació de einnova.
Es va crear un Catàleg Web que d'una forma senzilla administrava directament el departament de Màrqueting de l'empresa.

Benefici: L'empresa tèxtil mostra en la seva pàgina les últimes novetats i ara rep més consultes i comandes ja que ara és una pàgina útil.
Venda de productes a Internet


Una empresa no sabia com podia compartir el seu catàleg amb les seves franquícies repartides per Espanya i a la vegada vendre els seus productes per Internet.

Solució i actuació de einnova.
Vam crear una pàgina web amb un àgil catàleg de productes. Cada producte té dos preus, un preu de PVP i un preu de franquiciat.

Benefici: L'empresa va obtenir un únic catàleg de fàcil actualització. Actualment ven a Internet al gran públic i a les franquícies. Ha augmentat considerablement la seva facturació.
Inversió en innovació

Un taller artesanal volia obrir nous mercats realitzant una petita inversió.

Solució i actuació de einnova.
El taller va poder assumir el pressupost que va trobar econòmic. [Realizamos] una pàgina web innovadora que permetés rebre comandes, i relacionar-se amb els seus majoristes.

Benefici: El taller té als majoristes fidelitzats i obté un gran volum de comandes per Internet.Una empresa fora de Barcelona

Una immobiliària situada a Orpesa de Mar (Castelló) buscava un proveïdor de serveis d'Internet.

Solució i actuació de einnova.
Sense coneixe'ns personalment i mitjançant el correu electrònic i telefonades vam realizar tota la pàgina web. En cap moment vam necesitar tenir una reunió presencial.

Benefici: tots dos vam evitar desplaçaments i reunions innecessàries. La immobiliària va quedar totalment satisfeta valorant molt positivament la senzillesa amb la qual vam realitzar el procés de creació la seva web.